Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Voorlopig nog geen kunstgras voor voetballers Heelsum

donderdag 21 december 2017

Voorlopig komt er geen kunstgrasveld voor de ruim 1100 voetballers van Rhedichem, CHRC en RVW op het Wilhelmina Sportpark in Heelsum. Dit betekent dat de acute problemen die samenhangen met de slechte staat van de velden voorlopig nog niet zijn opgelost.

Een motie om een kunstgrasveld versneld aan te leggen, haalde het op één stem na net niet in de gemeenteraad. GemeenteBelangen, CDA, PvdA, PRD en RZS hadden de motie ingediend. VVD, D66 en GroenLinks zagen de versnelde aanleg niet zitten.

Meer dan 100 uur aan afgelastingen
Vanwege de slechte staat van de velden werden op het Wilhelmina Sportpark in de tweede helft van dit jaar meer dan honderd uur aan trainingen en wedstrijden afgelast. De vijf partijen die de motie hadden ingediend, menen dat de aanleg van een kunstgrasveld de sfeer tussen de clubs en de gemeente zal verbeteren. Dat zou tevens de onderhandelingen over de overdracht van het complex vergemakkelijken.

Onderhandelingen
VVD, D'66 en GroenLinks volgden met hun tegenstem wethouder Heinrich die zei dat de onderhandelingen tussen de gemeente en de sportclubs op het Wilhelmina Sportpark nog in volle gang zijn. Heinrich gaat er van uit dat het begin volgend jaar alsnog tot een akkoord komt. Het nu al toezeggen van een kunstgrasveld zou de onderhandelingen met de clubs volgens hem bemoeilijken.

Bron: de Gelderlander

door Guus van Rijswijck


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM