Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

EK waardige atletiekbaan voor A.V. ’34 te Apeldoorn

vrijdag 10 november 2017

CSC Sport won eind 2016 de aanbesteding voor de realisatie van een nieuwe atletiekbaan bij A.V. '34 in Apeldoorn. Met een bouwteam bestaande uit CSC Sport, gemeente Apeldoorn, Siebenga Advies- en Tekenbureau en A.V. '34 werd van mei tot augustus dit jaar aan de nieuwe baan gewerkt.

Compleet nieuw
De oude baan is compleet vervangen en vernieuwd, inclusief de fundering. De baan bestaat uit 8.600 m2 kunststof Sandwich, met onder andere acht rondbanen en 2x10m sprintbanen. Dit maakt de atletiekbaan tot de grootste baan van Nederland. En niet alleen de baan is compleet nieuw, ook alle inrichtingsmaterialen - geleverd door Tamminga Sports - zijn gloednieuw. Zoals een kersverse kogelslingerkooi, discuskooi en hoog- en polsstokhoogspringmatten.

Baan met mogelijkheden
De baan bevat ook diverse trainingsfaciliteiten. Namelijk een outdoor fitness toestel (TRX) en werpmuur. Ook is er een trainingsheuvel gerealiseerd die tevens is uitgevoerd in kunststof Sandwich.

Nieuwste snufjes
AV'34 heeft als eerste atletiekbaan van Nederland ook ledverlichting geïnstalleerd: een groene en kostenbesparende keuze. Voor het middenterrein van de baan wordt een robotmaaier ingezet, om de onderhoudswerkzaamheden te beperken. Ook de loopstrook van circa 5.000 m2 kunstgras om de atletiekbaan heen is onderhoudsvriendelijk.


Overzichtsfoto grootste atletiekbaan van Nederland
door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM