Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

FC Mels verwelkomt Eindhovens licht

dinsdag 7 november 2017

AAA-Lux bij FC-Mels
De Zwitserse voetbalclub FC Mels heeft AAA-Lux led armaturen geïnstalleerd. De club komt momenteel uit in de tweede divisie van de Zwitserse voetbalcompetitie maar de nieuwe armaturen bieden dezelfde kwaliteit die in de eerste divisie wordt geëist. Mocht men dat willen dan kan de technologie ook nog worden aangepast zodat de club ook in de Super League onder de Led verlichting kan spelen.

Investering
De investering in AAA-Lux led technologie maakt van FC Mels de eerst voetbalclub in het oosten van Zwitserland dat de moderne led technologie heeft omarmt. De armaturen werden door AAA-Lux in Zwitserland geplaatst. 'Deze armaturen geven licht dat veel feller is dan ik had verwacht,' erkent de voorzitter van de club, Andreas Scherrer. 'Het is alsof het midden op de dag is,' merkt hij op terwijl een avondtraining bekijkt.

Omdat FC Mels de afgelopen jaren een aanzienlijke groei in ledental heeft ervaren helpt de nieuwe verlichting om alles beter te plannen. 'Dankzij de nieuwe veldverlichting kunnen we een hele stap vooruit zetten,' erkent Scherrer. 'We kennen voortaan geen beperkingen meer qua trainingstijden of de tijd waarop de wedstrijd van ons eerste elftal moet aanvangen.'

US Arbedo
FC Mels heeft de verlichting afgekeken bij US Arbedo. US Arbedo was de eerste Zwitserse voetbalclub die in 2016 in Led technologie investeerde, ook zij kozen voor het licht uit Eindhoven.

door Willemijn van Iersel

GERELATEERD NIEUWS

REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM