Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Enschedese hockeyclubs kiezen voor Edel ID-watervelden

vrijdag 4 augustus 2017

De Enschedese Hockey Vereniging (EHV) heeft op haar accommodatie in Enschede de beschikking over drie velden. De club heeft al enkele jaren een capaciteitsprobleem, en bovendien zijn de velden aan vervanging toe. Om ook speltechnisch een kwaliteitsslag te maken, is besloten om te investeren in watervelden.

De toplagen van twee velden worden vervangen door een nieuwe waterveldconstructie. Daarnaast wordt de laatste hand gelegd aan de financiering van een vierde kunstgrasveld. Het streven is dat EHV in het nieuwe seizoen kan beschikken over drie nieuwe watervelden en een zandingestrooid veld dat nog enkele jaren mee kan.

Investering in kwaliteit
Ook de Enschedese hockeyclub Prinses Wilhelmina (PW) investeert in de kwaliteit van haar accommodatie. Nadat enkele jaren geleden een semiwaterveld is aangelegd, wordt nu ook het tweede veld vervangen. Ook voor PW is het een logische stap om voor dit veld over te gaan naar een waterveld. Voor de financiering maken beide clubs gebruik van garantstelling van de gemeente Enschede en de Stichting Waarborgfonds Sport.

Na MHC Hattem en MHC Zutphen kozen dus ook EHV en PW voor Edel ID-waterveldsystemen, die deze zomer door Antea Group Sport worden aangelegd.


door Nino Stuivenberg


REACTIES
Willem Spin OVI-Enschede | 10 augustus 2017 | 13:02
De hockey club PW Enschede kiest tegelijkertijd met de aanleg van de nieuwe mat voor een Philips LED veldverlichting op beide velden hiermee wordt een besparing op de energie kosten van meer dan 70% bereikt.
De levering en installatie van deze verlichting wordt uitgevoerd door OVI-Enschede.BV
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM