Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

ACV van natuurgras naar kunstgras

donderdag 13 juli 2017

Promovendus ACV Assen, komend seizoen actief in de Derde Divisie Zaterdag, krijgt een nieuw kunstgras hoofdveld. Momenteel speelt de club haar wedstrijden nog op natuurgras.

De gemeenteraad van Assen heeft vandaag in de raadsvergadering besloten dat er voor ruim een half miljoen geïnvesteerd mag worden in Sportpark Catawiki, de thuishaven van ACV. Het besluit werd zonder stemming genomen. De seinen gaan daarmee op groen voor een overstap naar kunstgras.

Kunstlicht
Er is ingestemd met een investeringskrediet van 575.000 euro en de daarbij horende structurele uitzetting van de begroting met 45.000 euro. Dit geld gaat naar de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld en ledverlichting. Het huidige hoofdveld beschikt nog niet over een kunstlichtinstallatie, terwijl dit in de Derde Divisie wel een eis is. De planning is dan ook om vóór 1 oktober 2017 alvast de kunstverlichting te realiseren.

Kunstgras in 2018
Na de zomervakantie beginnen de voorbereidingen voor het aan te leggen kunstgrasveld. Dit moet er toe leiden dat met ingang van het seizoen 2018/2019 het hoofdveld van ACV van kunstgras is voorzien, aldus het raadsvoorstel.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM