Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen

Belrobotics demonstreert assortiment robotmaaiers

zondag 18 juni 2017

Bigmow
Belrobotics presenteert op de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations zijn volledige assortiment robotmaaiers. Verschillende modellen zullen op donderdag 29 juni worden gedemonstreerd.

Belrobotics is aanwezig met drie modellen: de Bigmow, de Parcmow en de Ballpicker. De Bigmow heeft een maaibreedte van 1050 millimeter en beschikt over vijf maaikoppen. Met een capaciteit van 20.000 vierkante meter kan de maaier grote oppervlakten aan zoals sportvelden en golfbanen. De Bigmow kan tot twee voetbalvelden met een matige groeisnelheid van het gras aan.

Parcmow
De Parcmow-robotmaaier is het ideale hulpmiddel voor particulieren, openbare instellingen en bedrijven met groene ruimtes. Hij onderhoudt zelfstandig gazons met een oppervlakte tot 10.000 vierkante meter. De Parcmow is uiterst stil (58 dB). Met de Parcmow kan op jaarbasis voor bijna 400 euro aan benzinekosten bespaard worden. De maaier beschikt over drie zwevende maaikoppen die zich aanpassen aan de eigenschappen van het terrein.

Ballpicker
Ballpicker
De Ballpicker verzamelt automatisch de golfballen op driving ranges. Dankzij deze gepatenteerde functionaliteit is geen tussenkomst van personen nodig, wat voor aanzienlijke besparingen zorgt. De computer activeert 5 rollen met 4 bladen om de ballen stil en systematisch te verzamelen. De Ballpicker zorgt ervoor dat de spelers voortdurend voldoende ballen hebben (tot 12.000 ballen per 24 uur).

Interesse om de robotmaaiers in actie te zien? Kom dan op 29 juni van 13:00 tot 16:00 naar DLF in Moerstraten. Deelname aan de GTH Demo-Doe-Dag Green Deal Innovations is helemaal gratis. Aanmelden kan via Facebook en op de website van het evenement.

door Nino Stuivenberg


REACTIES
Er zijn nog geen reacties.
REACTIE PLAATSEN
Naam:
E-mail (wordt niet getoond op de website):
Reactie:

VACATURES
GREENFORUM