Archief Agenda Contact Disclaimer Adverteren Abonneren
Nieuws Blog Projecten Green-Industry-Profile
Greenkeeper
Boomzorg
Boom In Business
De Hovenier
Sportsturf
Stad + Groen
Zoek op producten,
mensen en merken.
Meer informatie over GIP GIP handleiding
Limagrain Nederland B.V. / Advanta
Postbus 1
4410 AA Rilland
Nederland

Tel: 0113 557 100
Fax: 0113 552 237
E-mail: info@limagrain.nl

www.advantaseeds.nl
OMSCHRIJVING MERKEN
Limagrain is Europa's grootste plantenveredelaar en aanbieder van zaaizaden voor professioneel gebruik in de groen- en landbouwsector. Wij bieden u de nieuwste rassengenetica en zaadtechnologie afgestemd op de eisen van modern groenbeheer.

Onze hoogwaardige gras- en veldbloemenmengsels vinden hun toepassing in gazons, openbaar groen, sportvelden, golfbanen en infrastructurele projecten.
Advanta is zeer bekend in de grassenwereld. Grassenmengsels voor sport, gazon en openbaar groen dragen het Advanta merk. Een zeer ruim assortiment veldbloemen valt hier eveneens onder.
CONTACTPERSONEN
Jan Krijnen
Adviseur regio Zuid - Zuidwest
06 - 53 74 61 78
jan.krijnen@limagrain.nl
Job Steunenberg
Commercieel manager en adviseur
regio midden en noord
06 22558067
job.steunenberg@limagrain.nl
NIEUWSBERICHTEN ARTIKELEN
Nationale Demodag Hoveniers zet de levende tuin centraal
De Nationale Demodag Hoveniers heeft niet alleen een nieuwe naam, ook valt er meer te leren over diverse onderwerpen dan voorgaande jaren. Het thema van de demodag is dit jaar ‘De levende tuin’.
Lees meer
Nationale grasdag zet in op bloemen
Over anderhalve week vindt alweer de Nationale Grasdag in België plaats. Een tweedaags praktijkevenement voor professionele groenvoorzieners met dit jaar een focus op live-demonstraties én heel verrassend; bloemen.
Lees meer
Tropisch weekend in een warme meimaand
Deze maand wordt zeer waarschijnlijk de warmste meimaand in ruim drie eeuwen. Qua temperatuur is deze maand te vergelijken met een junimaand. Beregenen, bewateren en besproeien dus.
Lees meer
Gazon Demodag wordt Nationale Demodag Hoveniers
De derde woensdag in september vindt de negende editie van de Nationale Gazon Demodag plaats. Deze keer echter onder en nieuwe naam: Nationale Demodag Hoveniers.
Lees meer
Nieuwe Advanta-catalogus grassen en veldbloemen
Advanta presenteert een nieuwe catalogus met producten, achtergrondinformatie en tips.
Lees meer
Eikenprocessierups biologisch bestrijden
Advanta introduceert een bermmengsel dat helpt op een natuurlijke manier eikenprocessierupsen te bestrijden, door natuurlijke vijanden aan te trekken.
Lees meer
National Turf Day in Belgium
Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL and Terracottem will jointly host the second Turf Day in Belgium on 27 and 28 June.
Lees meer
Nationale Grasdag België op 27 en 28 juni
De grasdag is een initiatief van Advanta, Bayer, Compo Expert, ICL en Terracottem. Dit jaar is er een grote focus op livedemonstraties.
Lees meer
Slim doorzaaien verovert Nederland
Tot voor kort was het lastig om veldbeemd in de zode te brengen en te houden. Met Advance DDS is dat niet meer het geval.
Lees meer
Praktijkdagen Gazon in Balans
Etesia machines, Advanta en Compo organiseren in maart vier praktijkbijeenkomsten rondom gazononderhoud.
Lees meer
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Meer biodiversiteit met lagere beheerkosten
De roep om meer biodiversiteit in de openbare ruimte klinkt luider dan ooit. De factor beheerkosten is niet langer leidend, maar nog wel belangrijk.
'Goed doorzaaien geeft een kwaliteitsboost'
Na een lange koude periode is voor het sportveldbeheer het seizoen weer begonnen. Nu op de juiste manier doorzaaien geeft een kwaliteitsboost waar velden het hele jaar van profiteren. Het is om die reden dat de nieuwe Advance DDS-methode snel opgang maakt bij renovatie en groot onderhoud.
De voorjaarsbeurt voor gazons
Na de wintermaanden kunnen gazons en grasvelden wel wat aandacht en verzorging gebruiken. Door het gras in het voorjaar een verzorgingsbeurt te geven, genieten je klanten het hele groeiseizoen van een strakke, frisse grasmat die tegen een stootje kan.
Dit zie je op de Dag van de Sportaccommodaties
Op donderdag 8 maart is het weer zover: de jaarlijkse Dag van de Sportaccommodaties. De organisatie heeft voor de zevende editie van de beurs een uitgebreid lezingenprogramma samengesteld.
Partnernieuws
De Hovenier is een nieuw vakblad. Dit vakblad richt zich op de relatief kleine bedrijven, bedrijven, die zich focussen op de particuliere tuinen en het MKB segment. Uitgangspunt van dit vakblad is: Van de hovenier, voor de hovenier, door de hovenier.
Nationale grasdag toont cockpit en dashboard van het toekomstig sportveldbeheer
De Nationale Grasdag komt er weer aan! Op woensdag 24 januari a.s. krijg je in de Amsterdam ArenA alles te horen en te zien over smart fieldmanagement. Wat mogen we verwachten van de slimme grasmat? Welke ontwikkelingen zijn er rondom sensoring (gps) en precisiebeheer?
Duurzaam sportveldonderhoud in het hoge noorden
Met het oog op de naderende Green Deal sportvelden staat duurzaam sportveldonderhoud hoog op de agenda van fieldmanagers. We vroegen hoe Jan Smeenge (57) hier invulling aan geeft in de gemeenten Pekela en Veendam in de provincie Groningen.
Duurzaam sportveldonderhoud in het hoge noorden
Met het oog op de naderende Green Deal sportvelden staat duurzaam sportveldonderhoud hoog op de agenda van fieldmanagers. We vroegen hoe Jan Smeenge (57) hier invulling aan geeft in de gemeenten Pekela en Veendam in de provincie Groningen.
1 | 2 | 3 | 4 | 5